Overlast station Goes

Overlast station Goes
10-12-2015 06:48 | Criminaliteit | auteur Redactie [MV]

GOES - De politie heeft afgelopen dnsdagmiddag om ongeveer 14.40 uur een 14-jarige jongen aangehouden op het station in Goes omdat hij vuurwerk afstak.

Sinds een paar weken komen er klachten van reizigers en omwonenden dat er veel overlast is rondom het station in Goes. De overlast wordt voornamelijk veroorzaakt door jongeren die bijvoorbeeld vuurwerk afsteken, zich ‘hinderlijk’ ophouden en rotzooi maken die ze vervolgens niet opruimen. 

Verdachte aangehouden

Dinsdag kon de politie iemand op heterdaad betrappen. Een 14-jarige jongen uit ’s-Heerenhoek stak, onder het toeziend oog van agenten, een stuk vuurwerk af en gooide dit bij de fietsenmaker op de trap. De jongen is vrijwel direct aangehouden en ontkende in eerste instantie dat hij vuurwerk had gegooid. Uiteraard kwam hij daar niet mee weg, want de agenten hadden het zelf waargenomen. De jongen is meegenomen naar het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd. Zijn ouders zijn in kennis gesteld en hebben hem opgehaald op het politiebureau. Zowel de ouders als de jongeman gaven toestemming dat zijn straf met een HALT-maatregel wordt afgedaan.

De politie blijft in de komende tijd controles uitoefenen in de omgeving van het station in Goes.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden