MotracLinde levert vier heftrucks aan Tosaf B.V.

MotracLinde levert vier heftrucks aan Tosaf B.V.
08-12-2015 13:31 | Aanschaf Nieuw Materiaal | auteur Redactie [FE]

ALMERE - Begin december zijn bij Tosaf B.V. de eerste drie Linde E20 elektrische vorkheftrucks afgeleverd. Na een uitgebreide demo bleek de Linde heftruck sterk de voorkeur van de chauffeurs te hebben; zij ervaren de ergonomische innovaties als een groot pluspunt.

Bovendien benoemt Tosaf B.V. de uitrusting met de Linde Safety Pilot tot een tweede doorslaggevende reden om te kiezen voor MotracLinde. Deze Linde Safety Pilot (LSP)  is een meewerkend lastdiagram, waarmee de chauffeur direct ziet wat het gewicht is op de vorken en op welke hoogte hij dit veilig kan plaatsen.

De LSP grijpt actief in als de chauffeur in de gevarenzone komt. Ook kan de chauffeur vooraf een aantal gewichten van pallets in het geheugen plaatsen, zodat hij de pallet direct naar de gewenste hoogte kan brengen. Dit levert significante tijdwinst op.

Medio maart 2016 zal MotracLinde de vierde E20 afleveren bij Tosaf B.V.

Tosaf B.V. is een wereldspeler in ontwikkeling en productie van additieven, compounds en masterbatches voor de plastic industrie. Tosaf heeft ook gekozen voor een interne lader en Meyer vorkverstellers op de linde E20.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden