Samenwerking RAI Amsterdam en DB Schenker verlengd

Samenwerking RAI Amsterdam en DB Schenker verlengd
08-12-2015 11:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Onlangs heeft RAI Amsterdam de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker Logistics als officiële beursexpediteur verlengd.

“De 24/7 service gecombineerd met het proactief met ons meedenken en handelen resulteert in zeer tevreden klanten en een prettige samenwerking met de enthousiaste DB Schenker-medewerkers”, aldus Hans Bakker, Algemeen Directeur bij RAI Amsterdam.

Leon Janssen, CEO DB Schenker Logistics Nederland: “We zijn trots op de voortzetting van onze samenwerking en zien het als onze rol als logistiek partner om samen met RAI Amsterdam verder te blijven werken aan een service die steeds weer de verwachtingen van de klanten overtreft. Daar zit onze toegevoegde waarde.”

In Nederland is DB Schenker Logistics een van de marktleiders. Met zo’n 3.000 medewerkers, 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, biedt DB Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supplychainmanagement en beurs- en contractlogistiek.

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden