Clicky

 
Transport Online - ICTS haalt nieuwe order binnen bij Europa Worldwide Group

ICTS haalt nieuwe order binnen bij Europa Worldwide Group

ICTS haalt nieuwe order binnen bij Europa Worldwide Group
07-12-2015 18:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZEEBRUGGE - Na de bestelling van 50 chassis’ voor P&O Ferrymaster heeft de ICTS Group opnieuw een lange termijn huurovereenkomst gesloten. Deze keer voor 50 nieuwe ‘Box-trailers’ met Europa Worldwide Group, een onafhankelijke internationale transport en logistics groep met hoofdzetel te Dartford, UK.

ICTS beheert en onderhoudt een vloot van in totaal om en bij de 1450 trailers in diverse afzetmarkten zoals België, Nederland, Polen, Rusland en de UK. “Met de nieuwe overeenkomst voor 50 ‘Schmitz Box-trailers’ versterken we ons marktaandeel in deze belangrijke afzetmarkten” aldus Christophe Deboo, verantwoordelijke voor het commerciële en marketing gebeuren bij ICTS.

Een eerste levering van 30 trailers vond reeds plaats in augustus 2015, gevolgd door een tweede levering van 20 trailers voor eindejaar.  Kenmerkend voor de trailers is dat ze allemaal uitgerust zijn met antidiefstal sluitingen op de achterdeuren en tevens beschikken over het concept van een dubbele laadvloer, wat extra capaciteit en flexibiliteit teweegbrengt.

De overeenkomst stipuleert bovendien ook dat ICTS een totaalservice biedt zowel op gebied van onderhoud en depannages (24/7-dienst). Verder stelt het al zijn (mobiele) werkplaatsen in Europa ter beschikking. Dit alles is een noodzakelijk kwaad voor transportbedrijven, om de vloot zoveel als mogelijk rijklaar te houden. 

Europa Worldwide Group breidt met het order zijn capaciteit uit tot 210 trailers wat betreft transport op Europees grondgebied. Sinds 50 jaar marktleider in expres-vrachtvervoer biedt Europa Worldwide Group zowel import- als exportoplossingen aan. Verder specialiseert dit toonaangevend bedrijf zich eveneens in transport over zee en in de lucht, en biedt het tal van oplossingen aan voor de opslag van diverse goederen in zijn magazijnen.

Dit akkoord tussen Europa Worldwide Group en de ICTS Group  is de realisatie van ICTS’ globalisering strategie. Inderdaad, ICTS wens meerdere partnerships met ‘first in class’ internationale spelers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats