Transport Online - Nieuwe dienstregeling in Connexxion-app

Nieuwe dienstregeling in Connexxion-app

Nieuwe dienstregeling in Connexxion-app
07-12-2015 11:17 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

HILVERSUM - De bussen van Connexxion rijden met ingang van 13 december volgens een nieuwe dienstregeling. Vaak gaat het om andere vertrektijden of een aangepaste route. In sommige gevallen kunnen er lijnen verdwijnen of nieuwe lijnen bijkomen. Dit alles met als doel de service voor de reiziger te optimaliseren.

De nieuwe dienstregeling is te vinden op de website van Connexxion. Voor actuele reisinformatie kan de reiziger ook gebruik maken van de vernieuwde Connexxion–app. Deze bevat een aantal handige extra’s. Zo is het mogelijk om favoriete buslijnen in te stellen. Zodra er actuele wijzigingen of verstoringen zijn op deze lijnen, krijgt de gebruiker daarover een bericht. Het is mogelijk om daarbij zelf aan te geven op welke dagen en tijden men deze informatie wil ontvangen.

Verder bevat de app ook vertrouwde informatie als actuele vertrektijden, inclusief vertragingen en omleidingen, en uiteraard een handige reisplanner. De app is gratis verkrijgbaar in de App en Google Play Store.

Ter promotie van de nieuwe dienstregeling lanceert Connexxion in de laatste week van november de ‘Mis ‘m niet campagne’. De campagne is terug te zien in verschillende huis-aan-huis bladen, bus stickers, posters en natuurlijk op social media.

In de bussen vindt de reiziger een flyer met daarin alle wijzigingen in de dienstregeling van Provincie Utrecht. Verder kan de reiziger via de klantenservice een lijnfolder aanvragen waarin de dienstregeling per buslijn staat weergegeven.

Belangrijke wijzigingen betreffen  lijn 70 en 74. Beide lijnen krijgen op werkdagen een eenvoudiger opzet; op werkdagen alleen hele ritten vanaf Amersfoort naar Soestdijk Noord en vanaf Soestdijk Noord naar Amersfoort. Lijn 70 rijdt in de spitsuren een kwartierdienst, daarbuiten een halfuurdienst. Lijn 74 rijdt overdag een halfuurdienst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,745
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions