Transport Online - Visser Duiven neemt Middelkoop Duiven over

Visser Duiven neemt Middelkoop Duiven over

Visser Duiven neemt Middelkoop Duiven over
05-12-2015 20:13 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

DUIVEN - Transportbedrijf Visser Duiven is voornemens om per 1 januari 2016 branchgenoot Middelkoop Duiven over te nemen. Dat staat in een e-mail die het personeel van Visser Duiven vandaag, zaterdag 5 december heeft ontvangen van de directie.

"Binnen de transportbranche zijn wij als Visser Duiven vooral actief in het segment van fijnmazige distributie. Om binnen deze markt, met een zeer hoge mate van concurrentie, bestaansrecht te hebben is schaalgrootte en kwaliteit van de geleverde dienstverlening enorm belangrijk. Vanuit die gedachte hebben wij als directie onze visie gedefinieerd en werken wij structureel aan een verantwoorde invulling daarvan", aldus de e-mail die Transport Online in het bezit heeft.

"Daarom zijn wij trots om ook met jou te kunnen delen dat met ingang van 1 januari 2016 branchegenoot Middelkoop uit Duiven onderdeel wordt van ons bedrijf. Hiermee zal Visser Duiven groeien en kunnen we een breder dienstenpakket aan onze klanten aanbieden."

Middelkoop is, net als Visser, een familiebedrijf en een gerespecteerde concurrent op het gebied van distributie. "Door de overname versterken we onze markt positie. Naast uitbreiding van distributie faciliteren we hiermee het vervoer van kleinere zendingen en krijgen we beschikking over een moderne warehouse faciliteit."

Na de overname telt Visser Duiven ruim 160 medewerkers. Beide locaties aan de Impact in Duiven blijven gehandhaafd en voorlopig zal Middelkoop blijven opereren onder de huidige naam.

De directie van Visser Duiven was zaterdagavond niet bereikbaar voor een reactie.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions