Clicky


Corneel Geerts Transportgroup neemt Gima NV over

Corneel Geerts Transportgroup neemt Gima NV over
07-06-2013 16:12 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur de redactie
WIJNEGEM(B) - De Corneel Geerts transportgroup uit het Belgische Wijnegem en de firma Gima uit het Belgische Vilvoorde hebben een intentieverklaring getekend voor de overname van Gima door Corneel geerts Transportgroup. overname van de firma Gima uit Vilvoorde.

"Gima is een specialist op Frankrijk en Noord-Afrika en hun activiteiten sluiten perfect aan op die van Corneel Geerts transport", meldt Marc Geerts vrijdagmiddag.

"Het is de bedoeling dat de onderhandelingen afgerond zullen zijn voor eind juni 2013."

Gima heeft tien trekkers en trailers allen uitgerust met lift. Gima heeft dagelijks lijndiensten op Parijs, Le havre, Lille met 24 uur dienst Lyon, marseille en Bordeaux met 48 uur dienst. Er werken bij Gima 15 werknemers.

Gima staat voor Group International Masscho NV. De heer Masscho zal in dienst blijven bij de Corneel Geerts transportgroup als sales-manager.

"Ook de rest van het personeel zal gewoon overgenomen worden met als bedoeling de activiteiten verder uit te bouwen, en de organisatie te integreren bij de group Geerts tegen 1 januari 2014", aldus Marc Geerts

Corneel Geerts transportgroup werd opgericht in 1962 door Cornelius Geerts en wordt geleid door CEO Marc Geerts. Er werken 140 personeelsleden. Naast een filiaal in België heeft Corneel Geerts ook filialen in Bulgarije, Slovakije en Roemenië.

Corneel Geerts is gespecialiseerd in wijntransporten en groupagediensten op Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittanië en Scandinavië.

Auteur: E. van der Wal-de Vries