Clicky

 
Transport Online - Vier mannen aangehouden voor voorbereidingen drugstransport

Vier mannen aangehouden voor voorbereidingen drugstransport

Vier mannen aangehouden voor voorbereidingen drugstransport
27-11-2015 16:54 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Rechercheurs van de politie eenheid Rotterdam hebben deze week vier mannen aangehouden die ervan worden verdacht voorbereidingshandelingen te hebben getroffen voor de aanvoer van cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Rotterdam.

Twee van de vier zouden daarnaast 60 kilo cocaïne naar Engeland hebben vervoerd, en één van de vier zou betrokken zijn geweest bij de invoer van een partij van 300 kilo die in december 2013 in de Rotterdamse haven werd onderschept.

Die laatste vangst is eerder in verband gebracht met een liquidatie van een man in het Brabantse Steenbergen in april 2014 en de moord op een man in Berkel en Rodenrijs op 1 januari 2014. De Berkelaar was aangezien voor iemand anders, zo  bleek al eerder uit het onderzoek. 

De politie was een onderzoek gestart nadat informatie was binnengekomen dat een van de verdachten betrokken was bij de invoer van drugs in Rotterdam.

Doorzoekingen

Tegelijk met de aanhoudingen is op een aantal plaatsen een doorzoeking gedaan.  Bij die doorzoekingen zijn onder andere namaak vuurwapens aangetroffen. De aangehouden mannen zijn twee mannen uit Spijkenisse van 62 en 43 jaar en twee Rotterdammers van 55 en 35. Ze zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden