Transport Online - TB Europe BV failliet verklaard

TB Europe BV failliet verklaard

TB Europe BV failliet verklaard
25-11-2015 11:48 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

UDENHOUT - Voor de rechtbank van Zeeland West-Brabant is dinsdag 24 november TB Europe BV failliet verklaard. Het bedrijf is gevestigd aan de Spoorakkerweg 2b in Udenhout.

De oorzaak voor het faillissement is vooralsnog onbekend. De curator van het failliete bedrijf was woensdagochtend niet in de gelegenheid om verder teolichting te geven op het faillissement.

Hoeveel personeel er werkzaam was bij het bedrijf is onduidelijk. Volgens de Kamer van Koophandel zouden dit er acht zijn.

Of het bedrijf een doorstart maakt is eveneens onbekend.

TB Europe haalde in december 2014 in 48 uur via een crowdfinance campagne bij Collin Crowdfund nog € 150.000 op. H​et transportbedrijf dat met vestigingen in Nederland, Spanje en Roemenië in heel Europa actief is, zou met de opgehaalde financiering de logistieke dienstverlening rond transporten en samenwerking binnen Europa verder intensiveren.

Eveneens een grote investering in 2014 was de aanschaf van maar liefst 25 nieuwe Volvo's. De 25 nieuwe Volvo trucks waren allemaal uitgerust met diverse technische functionaliteiten.

In 2002 werd TB Europe overgenomen door de Verberk Beheer Groep.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,826
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions