Clicky

 
Transport Online - PAX Groep vernieuwt uitstraling

PAX Groep vernieuwt uitstraling

PAX Groep vernieuwt uitstraling
24-11-2015 18:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

LEEUWARDEN - Na jarenlang hetzelfde logo te hebben gevoerd, is het hoogtijd voor nieuw elan en introduceert PAX Groep haar nieuwe huisstijl. Gezien alle positieve ontwikkelingen rondom het bedrijf willen ze een uitstraling die hierbij past; die van een sterk en modern bedrijf.

Het logo is stevig op de schop gegaan. Wat uiteraard wel is gebleven, zijn de bekende letters ‘PAX’. “Dit sterke logo met het herkenbare driehoekje onder de A wordt al decennia lang gebruikt. In de nieuwe variant is het meer centraal gezet en de letters zijn iets dikker en compacter gemaakt om ze nog krachtiger te maken", aldus Thijs Postma van PAX Groep.

Naast het logo is er een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. “De vorm van de driehoek staat aan de basis en gaat doorgevoerd worden in alle elementen van de huisstijl wat zorgt voor een herkenbaar geheel. We beogen een uitstraling te creëren die strookt met onze innovatieve oplossingen en hoge kwaliteitsniveau. Verder weinig onnodige opsmuk. Krachtig, simpel en duidelijk. En dat past bij onze organisatie.”

Bij PAX Groep staan de mensen centraal. De vrachtwagen is slechts een middel, het personeel zorgt dat de goederen veilig en volgens afspraak op de juiste locatie arriveren.

Postma: “Het gaat dus niet alleen om onze dienstverlening, maar meer de manier waarop deze dienstverlening tot stand komt door onze mensen. In de nieuwe, ietwat ruwe, beeldstijl zijn dan ook veel echte typische ‘PAX-mensen’ te zien. Tevens wordt hiermee duidelijk dat we veel meer doen dan transport. Zoals montage, fabrieksverhuizingen en andere industriële diensten.”

PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten. Of het nu gaat om een distributierit van A naar B, het transport van een 25 meter lange opslagtank of de montage van een machinelijn. PAX Groep vertaalt de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken in concrete oplossingen, veelal uitgevoerd met eigen specialisten en middelen. Altijd met één onderliggend doel: samen met haar klanten succesvol zijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions