Tien nieuwe DAF XF voor Redder Transport

Tien nieuwe DAF XF voor Redder Transport
20-11-2015 10:20 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWOLLE - Sent Waninge heeft de eerste drie van tien nieuwe DAF XF440 FT Super Space Cab’s afgeleverd aan Redder Transport.

Deze trekkers zijn voorzien van een Silent Modus pakket, wat uniek is voor een truck met een dieselmotor. Steeds meer gemeenten definiëren voorschriften om het geluidsniveau van voertuigen tijdens de avond, nacht en vroege ochtend te beperken. DAF heeft hiervoor de Silent oplossing ontwikkeld, een krachtige en zeer stille MX11 motor. Bijkomend voordeel is de interessante Milieu investerings aftrek welke op de Silent trucks van toepassing zijn.

Redder heeft voor de 440 pk versie in combinatie met een Super Space Cabine gekozen, omdat deze truck geschikt is voor alle transporttoepassingen binnen het bedrijf, onder andere winkeldistributie, tanktransport en transport van bouwmaterialen.

Het lage brandstofverbruik, het rijcomfort, de uitstraling, de Total Cost of Ownership, de prettige samenwerking met Sent Waninge en het Silent pakket waren de voornaamste redenen om voor de DAF XF440 te kiezen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden