Clicky

 
Transport Online - 'Safe Truck' voor Simon Loos

'Safe Truck' voor Simon Loos

'Safe Truck' voor Simon Loos
18-11-2015 09:53 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WOGNUM - De introductie van de SafeTruck van Mercedes-Benz, vorige maand op de BedrijfsautoRAI, kon rekenen op veel interesse uit de logistieke wereld. Het komende jaar gaat de veilige truck rijden voor logistiek dienstverlener Simon Loos bv.

Focus op veiligheid

Naast haar grote focus op duurzaamheid heeft Simon Loos continue aandacht voor het verbeteren van de veiligheid. Mercedes-Benz, dat inmiddels al meer dan 800 trucks aan Simon Loos leverde, is daarbij een waardevolle partner. De bekende LNG-Econic is een sprekend voorbeeld van de innovaties op veiligheidsgebied, maar juist ook alle nieuwe trekkers worden steeds uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidsopties. Het is dan ook een logische keuze dat de Actros SafeTruck opgenomen wordt in de vloot van Simon Loos.

Actros SafeTruck

De bijzondere Actros herbergt een schat aan innovatieve veiligheidssystemen, zoals Active Break Assist 3 (dat ruimschoots de eisen van de per 1 november verplichte AEBS overtreft), Spoorassistent, Attentie-Assistent en automatische afstandsregeling.

Mercedes-Benz lanceerde haar SafeTruck-campagne niet alleen om transportondernemers bekend te maken met de innovatieve veiligheidssystemen, maar ook om het grote publiek bewust te maken van het feit dat trucks onderhuids veel veiliger zijn dan met het oog valt waar te nemen. Met deze systemen en verdere ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, behoudt Daimler AG zijn voorsprong op het gebied van assistentiesystemen in vrachtwagens, bussen en bestelwagens. Het ambitieuze doel is om gevaarlijke situaties te voorkomen en daarmee ongevalvrij rijden te realiseren.

Sinds de oprichting in 1938 is Simon Loos uitgegroeid tot een toonaangevend logistiek dienstverlener met veel kennis van, en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. De organisatie levert flexibele en veelzijdige diensten in Transport, Warehousing, Value Added Logistics (VAL) en Logistieke consultancy. Simon Loos behoort tot de top 20 van logistiek dienstverleners in Nederland en staat bekend om onder andere haar duurzame innovaties. Het familiebedrijf mag veel aansprekende namen tot haar klantenkring rekenen.

Foto's

 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,430
Diesel2,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden