Clicky


Van Heugten Transport uit Scherpenzeel in finale ElkeDagBeterAward

Van Heugten Transport uit Scherpenzeel in finale ElkeDagBeterAward
18-11-2015 09:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOUTEN - Vijf ondernemers strijden tegen elkaar om de titel vitaalste bedrijf van Nederland. De bedrijven lopen voorop bij het gezond houden van hun medewerkers. Een jury onder leiding van olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband selecteerde vijf finalisten. Nu is het aan het Nederlandse publiek om te stemmen. Op 25 november wordt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam bekendgemaakt welke ondernemer de ElkeDagBeterAward mee naar huis mag nemen.

De jury bepaalde eerder de winnaar van de regionale voorronde. Het is nu aan het publiek om de winnaar te kiezen. Stemmen kan tot en met zondag 22 november via website ElkeDagBeter.nu. De winnaar krijgt de ElkeDagBeterAward op woensdag 25 november overhandigd uit handen van Pieter van den Hoogenband en Humberto Tan. De genomineerden zijn:

Van Heugten Transport uit Scherpenzeel

Door de rij- en rusttijdenwet kunnen chauffeurs niet altijd stoppen bij een gelegenheid waar een gezonde maaltijd te krijgen is, weet directeur Marcel van de Kuil. Van Heugten heeft alle vrachtwagens daarom uitgerust met een magnetron, zodat chauffeurs dan toch een deugdelijke maaltijd kunnen eten.

De ElkeDagBeterAward is de prijs voor het bedrijf dat vooroploopt om zijn medewerkers vitaal te houden. De prijs wordt woensdag 25 november tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam uitgereikt door olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband en presentator en ondernemer Humberto Tan. De winnaar neemt het stokje over van Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal, dat zich nu het vitaalste bedrijf van Nederland mag noemen.

“Een werkgever speelt een belangrijke rol in de gezondheid van zijn werknemers”, weet juryvoorzitter Van den Hoogenband. “Natuurlijk door een gezonde lunch aan te bieden en te voorkomen dat mensen te lang achter een computer zitten. Maar ook rust is heel belangrijk. Werkgevers die daarvoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.” 

De ElkeDagBeterAward is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.