Tweede verdachte aanslagen Parijs gezocht

Tweede verdachte aanslagen Parijs gezocht
17-11-2015 19:45 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

PARIJS (ANP/RTR) - De Franse politie is op zoek naar een tweede verdachte die direct betrokken was bij de terroristische aanslagen van vrijdag in Parijs. Dit hebben anonieme functionarissen betrokken bij het onderzoek dinsdag gezegd.

Het onderzoek richt zich onder meer op twee panden waar de terroristen in voorsteden van Parijs verbleven, Bobigny en Alfortville. Dinsdag is ook een zwarte Renault Clio met Belgisch kenteken in Parijs doorzocht die mogelijk door daders is gebruikt. Volgens het Belgische dagblad Le Soir is deze auto ook gehuurd door Salah Abdeslam.

Hij is de eerste verdachte van de aanslagen die niet is gedood en internationaal wordt gezocht. Wie de tweede gezochte persoon is, is niet duidelijk. Een broer van Abdeslam heeft dinsdag zijn naaste familielid dringend opgeroepen zich over te geven.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden