'Voortvluchtige dader Salah Abdeslam afgezet in Brussel'

'Voortvluchtige dader Salah Abdeslam afgezet in Brussel'
17-11-2015 10:52 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL (ANP) - De internationaal gezochte, voortvluchtige vermoedelijke dader van de aanslagen van Parijs, Salah Abdeslam, zou door twee kompanen zijn afgezet in Brussel. Een van de twee zou hebben verklaard de man te hebben afgezet bij het Koning Boudewijnstadion. De ander beweert echter dat de man is afgezet in de Brusselse gemeente Molenbeek.

Persbureau Belga zegt bevestiging van deze berichten te hebben gekregen.

De twee mannen die Abdeslam in Parijs ophaalden, werden zaterdag opgepakt bij huiszoekingen in Molenbeek en werden maandag aangehouden op verdenking van terrorisme. Een van de twee mannen kreeg vrijdagavond laat een telefoontje van Abdeslam om hem in Parijs te komen halen. Dat deed hij met een vriend. Zowel op de heen- als terugweg werd hun auto gecontroleerd. Het trio zou onderweg met geen woord hebben gesproken over de aanslagen.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden