Transport Online - Dachser opent eigen vestiging voor wegtransport in Turkije

Dachser opent eigen vestiging voor wegtransport in Turkije

Dachser opent eigen vestiging voor wegtransport in Turkije
17-11-2015 10:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

KEMPTEN/ISTANBUL - Dachser heeft onlangs een eigen vestiging voor wegtransport geopend in Turkije. De nieuwe locatie is gevestigd in Istanbul en zal via de Cargoplus-organisatie in  het Europese groupagenetwerk worden geïntegreerd.  

Het team van Dachser Turkey Lojistik Hizmetleri A.S. zal de service voor bestaande distributie- en procurementklanten in Turkije verbeteren en geleidelijk eigen import- en exportverkeer opbouwen met een naadloze aansluiting op het Europese stukgoednetwerk. Geïntegreerde en intermodale logistieke diensten bieden daarnaast groot potentieel. Met de business fields Air & Sea Logistics was Dachser al aanwezig met locaties in Izmir en Istanbul.

“Turkije is een interessante logistieke markt: de economie ontwikkelt zich razendsnel, de bevolking is jong en groeit sneller dan het Europees gemiddelde”, vertelt Wolfgang Reinel, Managing Director European Logistics North Central Europe, die verantwoordelijk is voor het wegtransport in Turkije.

“We hebben de laatste jaren sterk geïnvesteerd in de ontwikkeling van het transport in Turkije. Nu is het tijd voor de volgende stap zodat onze klanten kunnen profiteren van de voordelen van onze IT-systemen, in het bijzonder Tracking & Tracing. Daarnaast willen we in nauwe samenwerking met onze lucht- en zeevrachtorganisatie interessante segmenten van de Turkse groeimarkten in consumentengoederen,  automotive en textiel/mode, benaderen met een holistische, intermodale logistieke strategie.”

Erkan Basak is Branch Manager van de Turkse vestiging voor wegtransport. De 49-jarige logistiek manager heeft bijna 25 jaar ervaring bij grote internationale logistieke bedrijven. “We hebben ambitieuze groeidoelstellingen en streven naar meer locaties in de belangrijkste industriële centra van Bursa, Izmir, Ankara en Mersin", vertelt Basak.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions