Clicky


Sander aan den Wiel na 45 jaar voor en bij Boerman Transport met pensioen

Sander aan den Wiel na 45 jaar voor en bij Boerman Transport met pensioen [+foto's]
16-11-2015 16:34 | Transport | auteur Redactie [FE]

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Afgelopen vrijdag nam Sander aan de Wiel afscheid van Boerman Transport om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Sander heeft meer dan 45 jaar met veel plezier via Schipper Transport gereden voor Boerman Transport en haar zustermaatschappij V.C.T. Containertransport.

Omdat Wim Schipper inmiddels ruim de 70 jaar was gepasseerd en zijn transportbedrijf had beëindigd, heeft Boerman Transport Sander het laatste jaar in dienst genomen, zodat hij tot aan zijn pensioendatum werkzaam kon blijven.

Mees, Henk en Barbara wachtten hem bij zijn laatste losadres op. Sander was blij en verrast. Het bord “Sander gaat met pensioen en gaat nu leuke dingen doen” werd aan zijn auto bevestigd. Hiermee reden ze naar Boerman Transport, waar op de zaak een afscheidsreceptie voor hem was georganiseerd.

Vele mensen kwamen langs om Sander en zijn vrouw de hand te schudden. Ook kinderen en kleinkinderen waren aanwezig om te zien hoe Sander in het zonnetje werd gezet.

Wim Nienhuis gaf een speech waarin Sander bedankt werd voor zijn inzet en zijn betrokkenheid bij de club werd benadrukt. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen met elkaar bijpraten. Diverse cadeaus, waaronder een mooi miniatuurmodel en een zilveren aandenken rijker, nam Sander tevreden afscheid.