Clicky


Twintig nieuwe DAF CF trekkers voor Müller Fresh Food Logistics

Twintig nieuwe DAF CF trekkers voor Müller Fresh Food Logistics
16-11-2015 13:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

APELDOORN - Onlangs zijn de eerste DAF FT CF.400 Space Cab trekkers voor Müller Fresh Food Logistics in gebruik genomen. Er is door Müller een order geplaats van 20 DAF CF trekkers bij Bakker Bedrijfswagens in Apeldoorn. De lage operationele kosten, het gunstige brandstofverbruik en een interessant subsidie voordeel hebben bijgedragen aan deze order voor DAF en Bakker Bedrijfswagens.

Deze serie trekkers dienen allen voor de feestdagen operationeel te zijn. In deze periode is het voor Müller Fresh Food Logistics van belang om een hoge inzet graad te hebben. Tijdens de feestdagen wordt immers veel gegeten en gedronken. De bevoorrading bij alle klanten moet dan ook tijdig geregeld zijn. Het was dan ook noodzaak dat de auto’s zo spoedig mogelijk ingezet konden worden. Met de hulp van beide werkplaatsen, Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn en European Truck and Trailer care zijn deze auto’s binnen no-time opgebouwd en ingezet.

Müller Fresh Food Logistics is een logistiek dienstverlener voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. De levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden uitgeleverd bij alle retailers, groothandels en foodservice-kanalen binnen hun uitgebreide distributienetwerk in de Benelux. De combinatie van retail- en foodservice zorgt voor een groot volume en synergie en daarmee lage logistieke kosten voor de klant.