Clicky


Girteka Logistics koopt 40 procent aandelen in het Deense Thermo-Transit

Girteka Logistics koopt 40 procent aandelen in het Deense Thermo-Transit
13-11-2015 09:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

PADBORG(Denemarken) - Het Litouwse Girteka Logistics heeft een investeringsovereenkomst met het Deense Thermo-Transit voor de overname van 40 procent van de aandelen in Thermo-Transit.

Thermo-Transit Denemarken A/S is een sterke speler op de Europese transportmarkt en heeft meer dan 400 trucks en trailers actief in heel Europa. Thermo-Transit Denemarken A/S is opgericht in 1987 en heeft een significante groei doorgemaakt tijdens zijn bijna 30 jarig bestaan.

"Deze investering is onderdeel van onze strategie op lange termijn en zal ons helpen om onze groei te versnellen en het Thermo-Transit merk te versterken in de markt. Onze ambitie is om door te gaan als een toonaangevend merk, om de hoogste kwaliteitsnormen te bieden en nieuwe transportdiensten te introduceren. Met Girteka als nieuwe investeerder zijn we ervan overtuigd dat dergelijke doelen nog sneller zullen worden bereikt ", aldus Jesper Hansen, CEO van Thermo-Transit Danmark A/S.



"Thermo-Transit Danmark A/S is een zeer sterk bedrijf in Europa met een groot groeipotentieel. De belangrijkste factor voor ons om te investeren was dat dit bedrijf verschillende succesvolle elementen combineert die van cruciaal belang zijn voor het succes, ervaren medewerkers, hoge kwaliteit en een solide klantenbestand. We zijn blij dat Thermo-Transit ons uit een lijst van bedrijven heeft gekozen als investeerder", zegt Kristian Kaas Mortensen, CCO van Girteka Logistics.

Thermo-Transit Denemarken A/S zal onder haar eigen merk blijven werken.