Clicky

 
Transport Online - Wemmers: rapport ILT 'gekleurd' en gelekt

Wemmers: rapport ILT 'gekleurd' en gelekt

Wemmers: rapport ILT 'gekleurd' en gelekt
12-11-2015 11:14 | Transport | auteur Redactie [FE]

BLESKENSGRAAF - Naar aanleiding van het feit dat de Inspectie Leefomgeving en Transport transportbedrijf Wemmers Tanktransport vervolgen vanwege het illegaal in dienst hebben van Oost-Europese chauffeurs is Wemmers Tanktransport met een verklaring naar buiten gekoemn.

Volgens het transportbedrijf heeft de ILT in december 2014 de vestiging van Wemmers in Bleskensgraaf bezocht en een rapport opgesteld. "In dit rapport is een aantal vermeende overtredingen opgenomen. Tegen de publicatie van dit rapport hebben wij bezwaar aangetekend bij de rechter omdat het rapport ‘gekleurd’ is en meerdere feitelijke onjuistheden bevat", aldus een woordvoerder van Wemmers Tanktransport.

De ILT heeft het rapport doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie, waar het ter beoordeling ligt. Het OM zal bepalen of zij tot vervolging overgaat.

Volgens Wemmers is het rapport niet openbaar en nog voor de zitting gelekt naar de media en is hier duidelijk verbolgen over: "Wij betreuren het ten zeerste dat een rapport dat op dit moment niet openbaar is, door andere partijen doorgespeeld is naar de media en dat deze het omgezet hebben in artikelen. Wij lopen niet vooruit op de beslissing van het OM en de eventuele vervolgstappen en doen om die reden nu geen verdere mededelingen."

Het bedrijf benadrukt in de verklaring dat de dienstverlening naar klanten op geen enkele manier beïnvloed wordt door deze kwestie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,460
Diesel2,298

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden