Reizigers nacht vast in Eurostar na botsing

Reizigers nacht vast in Eurostar na botsing
12-11-2015 09:19 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

PARIJS (ANP) - Reizigers in de Eurostar tussen Londen en Parijs hebben de nacht in de trein moeten doorbrengen, nadat in het noorden van Frankrijk een trein op een wild zwijn was gebotst. Dat blijkt uit Twitterberichten van Eurostar.

De snelle trein die de twee hoofdsteden via de Kanaaltunnel verbindt, was om 19.01 uur uit Londen vertrokken en had aan het eind van de avond in Parijs moeten arriveren. Maar vlak nadat de trein uit de Kanaaltunnel was gekomen, moest de machinist die tot stilstand brengen, bericht de krant La Voix du Nord.

Pas diep in de nacht kon de trein het station van Lille bereiken, waar de passagiers moesten overstappen in een andere trein richting Parijs.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden