Transport Online - Emirates SkyCargo nieuwe vracht terminal officieel ingehuldigd

Emirates SkyCargo nieuwe vracht terminal officieel ingehuldigd

Emirates SkyCargo nieuwe vracht terminal officieel ingehuldigd
11-11-2015 17:09 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [FE]

DUBAI - Emirates SkyCargo's state-of-the-art vrachtterminal op het Logistics District in Dubai South is officieel ingehuldigd door Zijne Hoogheid Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, voorzitter en Chief Executive van Emirates Airline en de Groep. Emirates SkyCentral zet Dubai op de kaart als een toonaangevende wereldwijde luchtvracht en logistieke hub.

"De opening van Emirates SkyCentral is een belangrijke mijlpaal voor ons, want het vertegenwoordigt onze visie voor de toekomstige groei en verstevigt de positie van Emirates SkyCargo als leidende luchtvrachtmaatschappij ter wereld in al zijn operationele divisies. Emirates SkyCentral is de thuisbasis van Emirates SkyCargo's vloot van 15 vrachttoestellen. De ruimte die Emirates SkyCentral momenteel inneemt op Dubai South is onderdeel van een veel groter gebied, dat we in de toekomst kunnen ontwikkelen zodra onze cargo capaciteit verder gaat groeien. Ons doel is om van de huidige 2.3 miljoen ton naar 12 miljoen ton per jaar in 2050 te groeien”, zei Nabil Sultan, Emirates Divisional Senior Vice President Cargo.

Mohsen Ahmed, vice-president van Logistics in Dubai South, zei: "Met de lancering van de Emirates SkyCargo faciliteit, start een spannend nieuw hoofdstuk voor Dubai South om Dubai als een toonaangevend logistiek knooppunt op de kaart te zetten. Dubai South biedt de ideale connectie voor zee- en luchtvracht, waarin wordt gepleit voor een snelle doorvoer naar de markten in het Midden-Oosten, Azië en Afrika."

Emirates SkyCentral ligt op 77 kilometer van de internationale luchthaven van Dubai (DXB) - een handige ligging met fabrieken en distributeurs in de omliggende gebieden, en vlakbij de Jebel Ali Free Zone Haven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions