Clicky


Man showt geslachtsdeel in trein

Man showt geslachtsdeel in trein
10-11-2015 06:26 | Criminaliteit | auteur Redactie [MV]

VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen zondagavond  op het station in Vlissingen een man aangehouden omdat hij zich in de trein onzedelijk gedroeg.

Rond 21.30 uur meldde een vrouw aan de conducteur dat een medereiziger zijn geslachtsdeel liet zien. De conducteur vroeg haar om bij de politie aangifte te doen. De vrouw verliet op het station in Middelburg de trein en werd door een man opgewacht.

De conducteur waarschuwde de politie en hield de man in de gaten. Deze verliet op het eindpunt in Vlissingen de trein en werd op het perron door agenten aangehouden. Het gaat om een 41-jarige man uit Londen. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij werd ingesloten. De Londenaar is maandagmorgen verhoord.

Slachtoffer gezocht

De vrouw heeft nog geen aangifte bij de politie gedaan. De politie is op zoek naar haar. Het signalement: blanke vrouw; sprak Nederlands, leeftijd ongeveer 22 á 25 jaar; lengte ongeveer 180 centimeter; licht kleurige ogen en blond krullend haar.

Ze werd op het station in Middelburg opgewacht door een ongeveer 60-jarige blanke man; ongeveer 185 centimeter; grijs kleurig haar en een normaal postuur.