Clicky


Twee nieuwe Volvo's FH4 voor MAAT

Twee nieuwe Volvo's FH4 voor MAAT
09-11-2015 19:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALBLASSERDAM - Deze week zijn er twee nieuwe Volvo FH 4, 460 PK , 6x2*4 trekkerchassis  in gebruik genomen door de chauffeurs voor opdrachtgever STILL. Deze zijn ter vervanging van de huidige wagens. Het zijn euro 6 voertuigen met een start stop systeem en de meest uitgebreide veiligheidssystemen en ergonomisch goed uitgevoerd voor de chauffeurs. 

Wagenpark MAAT

Het wagenpark van MAAT is veelzijdig te noemen. Vrijwel alle ruim 90 voertuigen zijn verschillend van configuratie zodat het bedrijf aan elke vraag kan voldoen. Al het in te zetten materieel voldoet aan alle wettelijke eisen. Het wagenpark van MAAT is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of toekomstige geldende milieueisen. Dit is een uitkomst van het investeringsplan.

Transport mogelijkheden

MAAT Transport heeft uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel vervoer. De transporten voeren zij uit met een eigen wagenpark dat bestaat uit uiteenlopende wagens en volgmateriaal met autolaadkranen tot wel 85 ton/meter. Hierdoor is MAAT Transport perfect inzetbaar voor complete bedrijfs- en interne verhuizingen en kunnen zij naast het transport ook de plaatsingswerkzaamheden uitvoeren van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits.

Onderdeel van MAAT is Kroon Transport , een internationaal opererend transportbedrijf uit Alblasserdam dat sinds juli 2014 zelfstandig onder de vlag van MAAT opereert. Kroon Transport is gespecialiseerd in groupage en distributie van palletzendingen van en naar de Benelux en Duitsland.