Clicky

 
Transport Online - Knapen Trailers ontwikkelt nieuwe lichtgewicht schuifvloertrailer met zijdeuren

Knapen Trailers ontwikkelt nieuwe lichtgewicht schuifvloertrailer met zijdeuren

Knapen Trailers ontwikkelt nieuwe lichtgewicht schuifvloertrailer met zijdeuren
09-11-2015 10:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DEURNE - Knapen Trailers heeft een nieuwe lichtgewicht schuifvloertrailer met zijdeuren ontwikkeld, genaamd K502-LIGHT. Deze multifunctionele trailer heeft een maximaal technisch laadvermogen van 28 ton (3x 9-tons SAF Off Road assen en 12 ton schoteldruk). Dit maakt de K502-LIGHT interessant als u rijdt in landen met een maximaal toelaatbaar totaal terrein gewicht van 40 ton.

De nieuwe K502-LIGHT is vervaardigd op basis van een geheel nieuw ontwikkelt verzinkt stalen chassis. Het totaal gewicht van de trailer bedraagt slechts 8.225 Kg. De trailer is voorzien van een 6mm gladde aluminium vloer en de inhoud bedraagt 87 m3. Standaard wordt deze trailer geleverd met 13 paar sjor ogen.

Deze multifunctionele K502-LIGHT heeft net als de bekende standaard K502 twee deuropeningen van 6,20 meter aan één zijde. Tussen de twee deuropeningen zit een vaste midden rong. Bij geopende deuren blijft het draagvermogen gewaarborgd door het chassis dat over de volledige lengte van de trailer doorloopt. Dit model is geschikt om naast de bulkgoederen ook allerlei stukgoed ladingen zoals pallets, kisten, big-bags, (spaan)platen en profielen vanaf de zijkant te beladen.

Voor de nieuwe K502 LIGHT is een range aan opties leverbaar om de trailer maximaal aan te passen aan de wensen van de klant.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions