Clicky


Nog een bv van Cor Schouten failliet verklaard

Nog een bv van Cor Schouten failliet verklaard
06-11-2015 10:05 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN - Op dinsdag 3 november jongstleden is voor de rechtbank van Den Haag opnieuw een bv van Cor Schouten failliet verklaard namelijk Cor Schouten Verhuur BV.

Volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel was er bij deze bv geen personeel werkzaam. Cor Schouten Verhuur bv is volgens de Kamer van Koophandel actief in het verhuren en leasen van vrachtwagens.

Op 20 oktober werd Cor Schouten Internationaal Transport failliet verklaard. Dit faillissement deed nogal wat stof opwaaien omdat nogal wat chauffeurs claimen een aardig bedrag tegoed te hebben van het failliete bedrijf.

De curator, Mr. Berntsen ontkende echter op 22 oktober in een interview met Transport Online dat er loonachterstanden zouden zijn. Een faillissementsmedewerker vertelde afgelopen week dat het kantoor vervolgens werd platgebeld door gedupeerde chauffeurs na publicatie van het interview door Transport Online.

Eerder deze week werd bekend dat Cor Schouten eind vorige maand een nieuwe bv heeft opgericht onder de naam Schintra. Volgens de Kamer van Koophandel zouden daar al 17 werknemers werkzaam zijn.

De faillissementsmedewerker van de curator beklemtoonde afgelopen maandag dat er nog geen sprake is van een doorstart.