Transport Online - Verhuis- en Transportbedrijf W. van Haarlem BV uit Surseance van Betaling

Verhuis- en Transportbedrijf W. van Haarlem BV uit Surseance van Betaling

Verhuis- en Transportbedrijf W. van Haarlem BV uit Surseance van Betaling
05-11-2015 14:00 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

DE MEERN - Onder leiding van bewindvoerder Mr. S. Hardonk is een sanering binnen W. van Haarlem Verhuis- en transportbedrijf bewerkstelligt waardoor het unieke feit daar is dat W. van Haarlem Verhuis- en Transportbedrijf per uitspraak van rechtbank Midden-Nederland op 30 oktober 2015 dan ook uit de Surseance van Betaling is geheven.

Eigenaar, B.R. van Haarlem, is uiteraard ontzettend blij dat binnen een termijn van negen maanden de toekomst voor zijn bedrijf weer daar is. "De afgelopen maanden zijn roerige maanden geweest. Maar door welwillendheid van crediteuren en het personeel is dit doel bereikt", laat de heer van Haarlem weten.

Inmiddels heeft er ook een bedrijfsverhuizing plaatsgevonden en vindt de bedrijfsvoering plaats vanuit een geheel nieuw gerealiseerd huurpand  aan de Damzigt te De Meern. Door deze verhuizing heeft W. van Haarlem BV nog meer mogelijkheden om haar huidige maar ook toekomstige klanten in diverse vormen te kunnen bedienen.

Dit alles draagt er toe bij dat er weer gebouwd kan worden aan een positieve toekomst. "De verhuisbranche is helaas nog niet op zijn retour vanuit de welbekende crisis maar", laat de heer Van Haarlem weten, "we gaan er alles aan doen om van W. van Haarlem BV weer een bloeiend en succesvol verhuisbedrijf te maken".Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions