Clicky


A2B-online start een nieuwe service tussen Polen en het Verenigd Koninkrijk

A2B-online start een nieuwe service tussen Polen en het Verenigd Koninkrijk
04-11-2015 10:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WADDINXVEEN - Na een grondige voorbereiding kondigt A2B-online een uitbreiding van het servicepakket aan. Gecoördineerd vanuit de kantoren in Waddinxveen en Wroclaw zal de vloot nu ook worden ingezet tussen Polen en het Verenigd Koninkrijk en tussen Polen en Nederland.

In eerste instantie zal de focus liggen op het grote geïndustrialiseerde gebied in Zuidwest Polen. Van daaruit zal verdere uitbreiding plaatsvinden richting Zuidoost Polen en de Poznan regio.

"A2B-online zal hierbij een hoogwaardige en competitieve service aanbieden welke is opgezet om snel en flexibel te kunnen reageren op de behoefte van de klant", aldus een woordvoerder.

A2B-online zal 13.60 Code XL tautliners gaan inzetten op deze trajecten en er worden transittijden gegarandeerd van 48/72 uur vanaf Polen naar de hoofdgebieden in het Verenigd Koninkrijk. Op het traject Polen - Nederland wordt met een transittijd van 24 tot 36 uur gewerkt.

De nieuwe service van en naar Polen zal volledig worden verzorgd met eigen (GPS-controlled) materiaal en eigen chauffeurs, iets wat sinds de start van A2B-online een succesvol concept is gebleken.