Clicky


Swijnenburg Transport Werkendam BV verhuist naar Bruine Kilhaven V

Swijnenburg Transport Werkendam BV verhuist naar Bruine Kilhaven V
03-11-2015 17:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WERKENDAM - Zaterdag 31 oktober werd de eerste paal geslagen voor het spiksplinternieuwe pand  van Swijnenburg Transport Werkendam BV, door Mint en Ferre Swijnenburg, de kinderen van eigenaren Henk en Janica Swijnenburg. Een feestelijk moment voor het familiebedrijf en haar medewerkers dat helemaal klaar is voor de toekomst op Bruine Kilhaven V in Werkendam.

Logistieke voordelen als de ideale ligging aan de A27, de grote kavel van 7.500 m2 en het meteen kunnen starten met de nieuwbouw waren bij de keuze van doorslaggevend belang.

Trotse directeur Henk Swijnenburg: “In ons pand aan de Ferrandstraat zijn we compleet uit ons jasje gegroeid. Op Bruine Kilhaven V hebben we ruimte voor groei, wordt ons huidige parkeerprobleem opgelost en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Ook de goede voorzieningen als actief parkmanagement, brede infrastructuur en 24/7 beveiliging spreken ons erg aan. En dat allemaal in centraal gelegen Werkendam. Als alles meezit betrekken we ons nieuwe pand in juni 2016.”