Pfenning Logistics opent nieuwe vestiging in Bremen: 60 nieuwe banen voor vrachtwagenchauffeurs

Pfenning Logistics opent nieuwe vestiging in Bremen: 60 nieuwe banen voor vrachtwagenchauffeurs
30-10-2015 19:14 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BREMEN/HEDDESHEIM - De uit het Duitse Heddesheimer afkomstige Pfenning logistics heeft een nieuwe pand geopend in Bremen. De nieuwe vestiging is onder meer het controlecentrum voor de nabijgelegen Mercedes-Benz onderdelenfrabriek. Sinds 2006 is Pfenning de logistieke partner van de Mercedes-Benz fabriek in Bremen.

Het gebouw staat op een locatie van 15.000 vierkante meter en heeft een 600 vierkante meter grote werkplaats met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het bedrijf biedt werk aan 230 medewerkers van Pfenning Logistics.

"Met dit nieuwe gebouw hebben wij de logistieke capaciteit voor verdere groei", aldus Karl-Matin Pfenning, managing director, bij de opening.

Het werknemersaantal stijgt door de nieuwe vestiging met minstens 60 nieuwe banen vooral voor vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast is er een uitbreiding van de vrachtwagenvloot, het bedrijf verwacht de komende tijd te groeien naar 93 trekkers en naar 190 opleggers.

Het transportbedrijf heeft ongeveer zes miljoen euro geïnvesteerd in de verdere toekomst op de nieuwe locatie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden