Clicky


Waarschuwing: Gebruik gratis versie Android app Transport Online tijdelijk niet!

Waarschuwing: Gebruik gratis versie Android app Transport Online tijdelijk niet!
29-10-2015 11:29 | Transport Online | auteur Redactie [FE]

DE WESTEREEN - Transport Online raadt iedereen die de gratis versie van de App van Transport Online gebruikt om deze tot nader orde niet te gebruiken. Naar nu blijkt maakt een adverteerder misbruik van het advertentiesysteem van Google op het Android systeem en stuurt hinderlijke, en mogelijk schadelijke, pop-up vensters mee. In het Apple systeem is dit probleem vooralsnog niet bekend.

Wat gebeurd er precies?

Wanneer u de app opent is er nog niets aan de hand maar wanneer u op een nieuwsbericht klikt krijgt u ineens een waarschuwing dat uw WhatsApp software is verouderd en deze dient te upgraden. Doe dit in geen geval want u wordt naar een dubieuze website gestuurd in gebrekkig Nederlands! Negeer en sluit indien mogelijk het venster en verlaat meteen de app.

Wij hebben Google ingeschakeld voor dit misbruik en er wordt aan een oplossing gewerkt. Zodra de app weer volledig veilig te gebruiken is laten wij dit uiteraard direct weten.

Betaalde app veilig

De betaalde app van Transport Online is gewoon veilig dit omdat daar geen gebruik wordt gemaakt van het Google advertentiesysteem.