Transport Online - Freesmij sluit landelijke overeenkomst met MAX-Repair

Freesmij sluit landelijke overeenkomst met MAX-Repair

Freesmij sluit landelijke overeenkomst met MAX-Repair
29-10-2015 09:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERLEN - Freesmij en MAX-Repair hebben onlangs overeenstemming bereikt over het landelijk ondersteunen en afhandelen van schades  m.b.t het zwaar werkmaterieel en het uiteenlopende wagenpark van Freesmij.  De overeenkomst gaat per 1 november van start. Beide partijen bereiken hiermee een one-stop-shopping samenwerking wat leidt tot hogere efficiency en kostenverlaging.

Gert Jan Prins , Hoofd Technische Dienst Freesmij vertelt enthousiast: "Diverse projecten hebben wij reeds naar tevredenheid gerealiseerd met de vestigingen van MAX-Repair in IJsselstein en MAX-Repair IJsselmuiden, zowel  voor het zwaar materieel als het wagenpark. Thans hebben wij deze positieve ervaringen op landelijk niveau uitgebreid en vastgelegd. Wij werken met hoogwaardig, kennis- en kapitaalintensief zwaar werkmaterieel met  bijpassend specifiek wagenpark. Het landelijke netwerk van MAX-Repair en de aanwezige schadeherstel kennis van MAX-Repair sluit hier uitstekend bij aan."

Freesmij is marktleider en dé onderaannemer voor de wegenbouw en verregaand gespecialiseerd in frezen, stabiliseren en asfalteren. Er werken 125 medewerkers. Freesmij is al bijna 40 jaar specialist in frezen. Dankzij het uitgebreide en hoogwaardige machinepark kan men altijd de juiste machine inzetten, voor zowel grote als kleine projecten.

MAX-Repair kwam onlangs in het nieuws door de uitbreiding van haar landelijk schadeherstel netwerk trucks en zwaar (werk) materieel door de toetreding van de Van Tilburg-Bastianen Groep in de regio's  Zeeland en West-Brabant.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions