Clicky


Aanstelling Rik Pek als Managing Director bij Broekman Logistics

Aanstelling Rik Pek als Managing Director bij Broekman Logistics
28-10-2015 14:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Per 1 november 2015 zal Rik Pek de functie van Managing Director Breakbulk Terminals gaan vervullen. Vanaf 1 januari 2011 is Rik werkzaam geweest als General Manager van Broekman Distriport bv. Onder zijn leiding is de breakbulk terminal verder uitgebouwd, hetgeen onder andere heeft geresulteerd in de opening van een Ro-Ro ramp afgelopen zomer.

Volgens Raymond Riemen, CEO van Broekman Logistics, is Rik door hard te werken en ondernemerschap te tonen, snel gegroeid. “Rik begon na een afstudeerstage zijn carrière bij Broekman Logistics als Management Trainee. Vanuit dit programma is hij doorgegroeid naar achtereenvolgens Customer Service Manager, Operations Manager en General Manager. Nu is het tijd voor de volgende stap. Als Managing Director van Breakbulk Terminals wordt Rik Pek verantwoordelijk voor de bedrijven Broekman Distriport bv en Broekman Project Services bv. Ik ben ervan overtuigd dat Rik onze Breakbulk Terminals nog verder op de kaart zal zetten als toonaangevende supply chain partner.”

“Met de aanstelling van Rik als Managing Director is de integratie van de drie terminals (Rotterdam-Botlek, Rotterdam-Heijplaat en Eemshaven) compleet. De drie op- en overslag bedrijven zullen voortaan gezamenlijk de markt betreden. Hiermee kan er beter ingespeeld worden op de behoefte van onze klanten welke zich bevinden in de markten van Projectlading, Staal en Metalen. Om onze partners compleet te ontzorgen organiseren wij ook het transport naar en van de terminal. Door onze breakbulk kennis te clusteren zijn wij in staat om Projectlading expeditie wereldwijd te faciliteren”, aldus Bertwin Zonneveld, General Manager Sales van Broekman Breakbulk Terminals.