Clicky


Vijftien nieuwe vrachtwagens voor Versteijnen Logistics

Vijftien nieuwe vrachtwagens voor Versteijnen Logistics
28-10-2015 14:05 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Logistiek dienstverlener en transporteur Versteijnen Logistics heeft recent vijftien nieuwe trucks in gebruik genomen welke zijn voorzien van de meest uitgebreide veiligheidsvoorzieningen zoals: Active Predictive & Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Advanced Emergency Braking, retarder, silent uitvoering (geluidsreductie) en aslastbewaking.

Het gaat om negen Scania's R410, vier Daf XF 106 en twee Mercedes-Benz Actros 1842.

Aan het comfort van de bestuurder is ook gedacht en de vrachtwagens beschikken standaard over: standairco, koellade, magnetron en volledig luchtgeveerde cabine en chassis.

Kwaliteit, veiligheid en milieu zijn al jaren de speerpunten van Versteijnen Logistics waarbij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) als zeer belangrijk wordt gezien.

Versteijnen is op de goede weg met een moderne vloot, een zo efficiënt mogelijke planning van ritten, trainingen van medewerkers en energiebesparende verlichting (LED) in de magazijnen.

Met de aanschaf van deze nieuwste generatie Euro 6 trucks groeit het aandeel Euro 6 motoren in de totale transportvloot naar vijftig procent. Hiermee wordt de CO2 emissie verder verlaagd.

Versteijnen Logistics is ISO 9001, SQAS, AEO en ISO 14001 gecertificeerd.