Clicky

 
Transport Online - Nieuw asfalt op N9 tussen Schoorldam en Burgerbrug

Nieuw asfalt op N9 tussen Schoorldam en Burgerbrug

Nieuw asfalt op N9 tussen Schoorldam en Burgerbrug
27-10-2015 11:42 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [HV]

ALKMAAR - Rijkswaterstaat voert van 6 tot 12 november onderhoud uit aan de N9 (Alkmaar - Den Helder). Tussen Schoorldam en Burgerbrug krijgt het wegdek een nieuwe asfaltlaag en wordt ook onderhoud uitgevoerd aan de vangrails en de brug bij de Hargervaart.

Verkeer kan tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van een advies- en omleidingsroute. De extra reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Afsluitingen en omleidingen

Op dit traject wordt het onderhoud voornamelijk uitgevoerd tijdens een weekendafsluiting, van vrijdagavond 6 november 20.00 uur tot maandag 9 november 06.00 uur.

De N9 en de Parallelweg zijn dan in beide richtingen dicht tussen Schoorldam en Burgerbrug. Alleen bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de Parallelweg. Verkeer wordt omgeleid via de Huiswaarderweg, de N245 en de N248. 

Aansluitend volgen drie nachtelijke afsluitingen, van maandagavond 9 november tot donderdagochtend 12 november tussen 21.00 en 06.00 uur. Daarbij kan het verkeer wel gebruikmaken van de Parallelweg.

Bij de nachtafsluitingen geldt een adviesroute via de N245 en de N248.

Hinder beperken

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 20 minuten. Ook kunnen de werkzaamheden enige geluidsoverlast veroorzaken.

Rijkswaterstaat doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Zo vinden bijna alle werkzaamheden in de nacht plaats, wanneer er minder verkeer op de weg is. 

De bovengenoemde data kunnen wijzigen bij slechte weersomstandigheden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden