Clicky


Onderzoek sociale veiligheid in het havengebied

Onderzoek sociale veiligheid in het havengebied
27-10-2015 11:26 | Haven Nieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Het Havenbedrijf Rotterdam is als beheerder, exploitant en ontwikkelaar van het Rotterdamse haven- en industriegebied ook verantwoordelijk voor de sociale veiligheid in het havengebied. De manier waarop ondernemers, werknemers, passanten of bewoners het gebied beleven, bepaalt het imago en daarmee ook het vestigingsklimaat van de locatie.

Welke gebieden ervaart u als onveilig? Waar zijn verbeteringen noodzakelijk? U als ondernemer en/of werknemer heeft een goed zicht op de veiligheidssituatie in het havengebied. Daarom vraagt het Havenbedrijf uw medewerking om een online vragenlijst over de sociale veiligheid in het havengebied in te vullen. Uw bijdrage is essentieel om de aard en omvang van de overlast, criminaliteit en veiligheidsgevoelens in het gebied in kaart te brengen. Het invullen van de digitale vragenlijst duurt niet langer dan 10 minuten. En uw deelname blijft anoniem.

Het Havenbedrijf gaat dit onderzoek voor de vierde keer uitvoeren onder alle ondernemers. Het is voor de betrouwbaarheid van het onderzoek belangrijk dat zo veel mogelijk ondernemingen meedoen. Zo krijgt men een zo goed mogelijk beeld van hoe de sociale veiligheid zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in het havengebied, welke maatregelen werken en waar verbeteringen noodzakelijk zijn.

Wilt u de vragenlijst ook invullen? Dat kan door hier te klikken!

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE