Clicky


Bleckmann en Paul Klarenbeek Fashion Forwarding bundelen krachten

Bleckmann en Paul Klarenbeek Fashion Forwarding bundelen krachten
26-10-2015 13:26 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

OLDENZAAL - Bleckmann en Paul Klarenbeek Fashion Forwarding voeren op korte termijn een strategische wijziging door in hun divisies voor transport van hangende en/of verpakte fashion en lifestyle producten in de Nederlandse markt.

Bleckmann en Paul Klarenbeek gaan een samenwerking aan waarbij beide nationale distributienetwerken en goederenstromen zullen worden samengevoegd tot één sterk distributienetwerk.

Zowel Bleckmann als Paul Klarenbeek zijn reeds meerdere generaties gespecialiseerd in de logistiek en transport van hangende/verpakte fashion en lifestyle goederen. Door het combineren van de netwerken en goederenstromen van beide organisaties en het samenvoegen van de nationale transport hub activiteiten in Nijmegen kunnen we, als één van de belangrijkste spelers in de fashion en lifestyle winkelstraat distributie, gezamenlijk een nog betere marktpositie creëren.

"Wij zijn ervan overtuigd dat dit de juiste zet is in de snel veranderende markt van winkelstraat distributie. Door de samenvoeging van beide netwerken kunnen we ook in de toekomst een duurzame en efficiënte dienstverlening blijven bieden en dragen we gezamenlijk bij aan een beter milieu middels het reduceren van de Co2 uitstoot", aldus een woordvoerder van Bleckmann.

Bovenstaand concept zal begin november live gaan waarbij de focus van beide organisaties blijft om de klanten de hoogst mogelijke service tegen een faire prijs te bieden.