Nieuwe DAF XF bakwagen voor Stef Beurskens Verhuizingen

Nieuwe DAF XF bakwagen voor Stef Beurskens Verhuizingen
23-10-2015 00:53 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

TEGELEN - Leo Beurskens, directeur van de Beurskens Groep, weet als géén ander wat er bij verhuizingen komt kijken. Vanzelfsprekend uitstekend geschoold personeel, dat thuis is in de verhuisbranche, en daarbij het beste materiaal, waarmee de kostbare goederen kunnen worden vervoerd. Vandaar de aanschaf van de nieuwe DAF XF 440 FA Low Deck Super Space Cab bakwagen met de unieke DAF ‘Silent-mode’, die het mogelijk maakt dat ’s avonds, ’s nachts of in de vroege ochtend de goederen gelost kunnen worden in gebieden waar geluidsbeperkingen gelden. Arjan Kelder, Verkoop Manager bij Allers Bedrijfswagens overhandigde onlangs de nieuwe DAF XF aan Leo Beurskens.

De DAF XF 440 FA Low Deck Super Space Cab is voor Beurskens de ideale basis voor de opbouw die vraagt om een specifieke indeling van de bak. Die kan moeiteloos worden gerealiseerd dankzij de vele opbouwmogelijkheden welke in het bakwagen chassis van de XF zijn voorzien voor het verhuizen voor gerenommeerde bedrijven en instellingen, zoals Océ, DSM en ziekenhuizen. Aan de veiligheid en het comfort van de chauffeur is alle aandacht gegeven, met Adaptive Cruise Control, het Lane Departure Warning System en de DAF Driver Performance Assistant dat helpt bij het zo zuinig mogelijk rijden.

Door de unieke ‘Silent-mode’ is het geluidsniveau minder dan 72 dB(A), en is certificering als ‘QuietTRUCK’ mogelijk.

Het motto van Stef Beurskens is: "Je moet doen waar je goed in bent, dag in dag uit". Met 10 gemotiveerde en zeer deskundige medewerkers wordt er al ruim 60 jaar  gezorgd voor een perfecte verhuizing, stipt conform de gemaakte afspraken. Ook het eventuele de- en montagewerk wordt vakkundig verzorgd. Maar, ook bij emigratie kunt u met alle vragen bij Stef Beurskens terecht en verzorgen zij zonodig alle douaneformaliteiten, de verscheping en een correcte aflevering op het nieuwe adres.

Stef Beurskens Verhuizingen is al meer dan 60 jaar klant bij Allers Bedrijfswagens. Het onderhoud wordt tot volle tevredenheid door de dealer verzorgd, zij komen met goede adviezen en leveren een perfecte service. De exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool is weer zo’n extra service van onze dealer zegt Leo Beurskens.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden