Clicky


Vijftien IVECO Stralis Hi-Road distributietrekkers voor De Klok Logistics

Vijftien IVECO Stralis Hi-Road distributietrekkers voor De Klok Logistics
22-10-2015 12:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NIJMEGEN - Onlangs heeft de firma De Klok Logistics uit Nijmegen de eerste acht IVECO Stralis Hi-Road trekkers uit een serie van vijftien stuks in gebruik genomen. IVECO-dealer Schouten leverde de voertuigen af vanuit de vestiging in Nijmegen. De nieuwe voertuigen zijn deels uitbreiding van het wagenpark, en deels vervanging van ouder Euro-V voertuigen. De trekkers zullen door De Klok Logistics worden ingezet in het nationale distributievervoer.

De nieuwste distributietrekkers zijn de IVECO Stralis Hi-Road trekkers met lage cabine. Onder de cabine bevindt zich de 330pk en 1400Nm krachtige FPT Cursor 9 dieselmotor. De motor is gekoppeld aan een EuroTronic 12-traps volautomatische versnellingsbak.

IVECO bereikt de Euro-VI emissienorm in de volledige range zware voertuigen door de toepassing van het Hi-eSCR systeem, zonder uitlaatgasrecirculatie (EGR). Dit zorgt voor een lagere uitstoot door schonere verbranding, een langer onderhoudsinterval en een gunstiger brandstofverbruik.

Het exterieur van de nieuwe IVECO’s van De Klok Logistics is volledig uitgevoerd in de welbekende blauwe huisstijl van het Nijmeegse bedrijf. IVECO Schouten is trots op de relatie die het heeft met De Klok Logistics en de levering van deze serie mooie IVECO’s.

De focus van De Klok Logistics ligt op distributie en warehousing. Het bedrijf beschikt dan ook over een zeer fijnmazig en professioneel distributienetwerk. De vloot  van De Klok Logistics bestaat uit ruim 100 eigen transporteenheden, varierend van bestelwagens tot bakwagens en trekker-oplegger combinaties. De Klok Logistics hecht een groot belang aan duurzaam transport: het grootste gedeelte van dit wagenpark bestaat uit voertuigen die aan de Euro-VI emissie voldoen.