Dronken vrouw aangehouden na ongeval in Goes

Dronken vrouw aangehouden na ongeval in Goes
21-10-2015 12:15 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

GOES - Dinsdagavond is 33-jarige vrouw uit Goes aangehouden na een ongeval bij knooppunt De Poel nadat een blaastest heeft uitgewezen dat zij onder invloed van alcohol verkeert.

Hulpverleningsdiensten treffen rond 23.30 uur een voertuig ondersteboven aan op de Deltaweg en honderd meter verderop een voertuig op de vluchtstrook. De bestuurder van het eerste voertuig, een 37-jarige man uit Sittard, is hierbij gewond geraakt en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouwelijke verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Deze wijst uit dat zij bijna 2,7 maal (= 570 ug/l) de toegestane grens heeft overschreden. De vrouw zit nog vast voor verhoor en nader onderzoek, meldt de politie woensdag.

Omdat agenten het vermoeden hebben dat nog een bijrijder in de tweede auto heeft gezeten, is door een politiehelikopter voorzien van een warmtebeeldcamera en een politiehond gezocht naar deze persoon. Er is echter niemand meer aangetroffen. Over de toedracht van de aanrijding is nog geen duidelijkheid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden