Clicky


Luchtvaartawards voor AirBridgeCargo Airlines (ABC) en Volga-Dnepr Airlines

Luchtvaartawards voor AirBridgeCargo Airlines (ABC) en Volga-Dnepr Airlines
20-10-2015 09:03 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [HV]

SINGAPORE  - AirBridgeCargo Airlines (ABC), Ruslands grootste luchtvrachtvervoerder, is net als het moederbedrijf Volga-Dnepr Airlines in de prijzen gevallen bij de Payload Asia Awards 2015 in Singapore. AirBridgeCargo is de winnaar in de categorie 'Best Overall Carrier of the Year 2015'.  Volga-Dnepr is uitgeroepen tot 'Charter Operator of the Year'.

De 'Best Overall Carrier of the Year 2015' is een publieksprijs, AirBridgeCargo ontving 18.000 online stemmen. Volga-Dnepr kreeg de prijs van een gerespecteerde vakjury met vertegenwoordigers uit de luchtvaartindustrie.

De twee luchtvaartmaatschappijen kregen hun trofeeën op een speciale gala prijsuitreiking in het Crowne Plaza Changi Airport in Singapore, die werd bijgewoond door meer dan 250 senior executive managers van de internationale luchtvrachtindustrie.

Denis Ilin, Executive President van AirBridgeCargo: "We zijn overweldigd dat klanten AirBridgeCargo als Best Overall Carrier van het Jaar hebben gestemd. We willen onze partners bedanken over de hele wereld voor het stemmen op ons, voor hun hoge beoordeling en waardering van onze inspanningen in het leveren van betrouwbare diensten en voldoen aan hun behoeften. Deze publieksprijs stelt zeer hoge eisen en verwachtingen, waaraan AirBridgeCargo dagelijks moet voldoen.Het is zowel een grote eer en een enorme verantwoordelijkheid voor ons vertrouwen en vertrouwen van onze klanten in ABC als een betrouwbare kwaliteit partner te behouden."

Dennis Gliznoutsa, Vice President, Sales bij Volga-Dnepr, voegt hieraan toe: "Deze award is een grote eer voor ons charter experts over de hele wereld en is vooral belangrijk voor ons, want het is ons 25-jarig jubileum jaar. We zijn zeer trots dat onze expertise is erkend door onze klanten."

Het is niet de eerste keer dat ABC en VDA zijn erkend door hun klanten. In 2014 won ABC de 'Best All-Cargo Carrier' prijs in de 2014 Asian Freight & Supply Chain Awards. Eerder dit jaar werd de luchtvrachtvervoerder uitgeroepen tot 'All-Cargo Airline of the Year' op de 32ste jaarlijkse Cargo Airline of the Year Awards, en heeft het de  'Cargo Carrier van het Jaar op de internationale en binnenlandse routes' award gewonnen in de jaarlijkse 'Wings of Russia' verkiezing.

2015 is ook een jaar van de industrie en de klanterkenning voor Volga-Dnepr geweest. Het won de 'Air Cargo Industry Achievement Award' bij de World Air Cargo Awards  in München, en werd geëerd met een speciale onderscheiding voor zijn 'Bijdrage aan de ontwikkeling van de Russische luchtvaart'.