Clicky


Vrouw op fiets overleden na ongeval met twee vrachtwagens op A67

Vrouw op fiets overleden na ongeval met twee vrachtwagens op A67
18-10-2015 10:02 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ASTEN - [update 17:15 uur] Een 47-jarige vrouw uit Polen is zaterdagavond 17 oktober op de A67 onder Asten bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. De vrouw werd door een vrachtwagen aangereden.

De politie kreeg zaterdagavond 17 oktober rond 22.30 uur meldingen binnen dat een persoon met een fiets zich op de A67 onder Asten bevond. Agenten gingen direct poolshoogte nemen op de snelweg.

Rond 22.50 uur bleek echter dat een fietster was geschept door een vrachtwagen die richting Venlo reed. Een 31-jarige chauffeur uit Milsbeek zag plotseling een vrouw fietsend de A67 oversteken en kon deze niet ontwijken.

Een 51-jarige vrachtwagenchauffeur uit Beek en Donk, die achter de vrachtwagen reed die de vrouw schepte, raakte het slachtoffer ook. De vrouw overleed ter plaatse. Haar fiets werd in de middenberm teruggevonden.

De snelweg werd volledig afgesloten onder Asten in de rijrichting Venlo. De chauffeurs zijn opgevangen door de politie en hebben hun verhaal gedaan. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld.