Schiphol voor 26ste keer beste Europese luchthaven volgens Britse zakenreizigers

Schiphol voor 26ste keer beste Europese luchthaven volgens Britse zakenreizigers
14-10-2015 09:46 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

SCHIPHOL - Amsterdam Airport Schiphol is verkozen tot de winnaar van de Business Traveller Award door Britse zakenreizigers. Het is de 26ste keer dat Schiphol de beste is in de categorie 'Best European Airport'.

Maarten de Groof, Vice President & CCO Schiphol Group: "We zijn verheugd dat Britse zakenreizigers ons opnieuw, voor de 26ste keer, de beste luchthaven van Europa vinden. Tussen Schiphol en Groot Brittannië gaan dagelijks 125 vluchten naar 26 luchthavens in de UK. Groot Brittannië was in 2014 onze grootste bestemming met 8,2 miljoen passagiers. Zakenreizigers uit Groot Brittannië vormen daarbinnen een hele belangrijke doelgroep voor de Mainport Schiphol."

Schiphol verbouwt, vernieuwt, verbindt

Om haar positie te versterken en de reizigers en luchtvaartmaatschappijen een topproduct te kunnen blijven bieden, investeert Schiphol fors in de infrastructuur. Zo is er sinds dit jaar een Centrale Security waardoor passagiers  sneller en comfortabeler hun reis kunnen vervolgen en wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van Lounge 2 waarbij ook de passagier en zijn comfort centraal staat.

Business Traveller Award

Jaarlijks kiezen de Britse lezers van het magazine Business Traveller de winnaars van de Business Traveller Awards. Het magazine bestaat sinds 1976 en is een autoriteit op het gebied van informatievoorziening voor zakelijke reizigers over heel de wereld.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden