Clicky

 ICTS verhuurt 50 nieuwe LAG containerchassis aan P&O Ferrymasters

ICTS verhuurt 50 nieuwe LAG containerchassis aan P&O Ferrymasters
13-10-2015 11:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZEEBRUGGE - ICTS NV heeft met P&O Ferrymasters, een nieuwe lange termijn full service huurcontract afgesloten. Voor ICTS NV is dit een belangrijke order voor de uitbreiding van zijn containerchassisvloot.

Begin augustus zijn de specifiek voor P&O Ferrymasters gebouwde chassis geleverd. De 45 voet chassis’ met een laag eigen gewicht, zijn conform de meest recente specificaties om zo P&O Ferrymasters optimale flexibiliteit te bieden in haar logistieke dienstverlening.

Naast de levering en het adviseren wat betreft samenstelling en specificatie van de chassis’ biedt ICTS NV ook een compleet Full-Service pakket aan. ICTS NV beheert de volledige vloot op het gebied van onderhoud & banden en maakt voor de klant alle controle en service beurten inzichtelijk door de toevoeging van haar reporting tools. 

P&O Ferrymasters en ICTS NV hebben goede ervaringen samen op het gebied van onderhoud, reparatie, keuring en 24/7 breakdown services. Met de nieuwe investering bevestigen beiden partijen het vertrouwen in elkaar, en kijken samen positief naar de toekomst.

ICTS NV is de ferryspecialist binnen de ICTS Groep. Met een zowel lange en korte termijn verhuurvloot van 1.400 trailers bestaande uit: flatbed, schuifzeiltrailers, mega schuifzeiltrailers, containerchassis, koeltrailers en kastenwagens. Naast diverse werkplaatsen biedt de ICTS Groep opleggers aan op maat van de klant en een breed pakket diensten en specifieke expertise aan in België, Nederland, UK, Polen en Rusland.

P&O Ferrymasters is een toonaangevende Europese logistiek dienstverlener die talrijke op maat gemaakte oplossingen op het gebied van transport, logistiek en supply chain aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1953 en is onderdeel van P&O Ferries – eigendom van Dubai World – en opereert vanuit 22 strategische kantoren in 12 Europese landen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats