DB Schenker Nederland 'Dienstverlener van het jaar 2015'

DB Schenker Nederland 'Dienstverlener van het jaar 2015'
12-10-2015 15:57 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Tijdens de jaarlijkse Europese conferentie voor Directe Verkoop, georganiseerd in Brussel door de internationale brancheorganisatie Seldia, is aan DB Schenker Logistics Nederland de Astra Award voor Dienstverlener van het jaar 2015 uitgereikt. De prijs werd overhandigd in aanwezigheid van leden, besturen van landelijke brancheorganisaties en EU-vertegenwoordigers.

“DB Schenker, een toonaangevend bedrijf in wereldwijde logistieke dienstverlening, heeft voortdurend focus op de sector Directe Verkoop getoond. Met hun bijdrage hebben we operationele standaarden naar een hoger niveau kunnen tillen,” aldus Marie Lacroix, Director Internal Affairs bij Seldia. “DB Schenker behoort tot een van de pioniers die zich als logistiek dienstverlener bij onze organisatie hebben aangesloten.”

In Nederland is DB Schenker Logistics een van de marktleiders. Met zo’n 3.000 medewerkers, 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, biedt DB Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek.

In 1968, werd de eerste pan-Europese vereniging voor Directe Verkoop opgericht onder de naam ‘Fédération de la Vente et du Service à Domicile’ of FEVSD. In 2010, veranderde de naam in Seldia en is het de meest toonaangevende vereniging die de sector Directe Verkoop in Europa vertegenwoordigt.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier