Transport Online - BTS Beverwijk bouwt nieuwe MAN garage

BTS Beverwijk bouwt nieuwe MAN garage

BTS Beverwijk bouwt nieuwe MAN garage
12-10-2015 10:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BEVERWIJK - De leidinggevende MANnen van de werkplaats, Frank Zonneveld en Arie Schouten, hebben de eerste paal geslagen voor een significante uitbreiding van de werkplaats van BTS Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark. In de nieuwe werkplaats is er plaats voor een APK- en wasstraat, tankstation en twee smeerputten.

Deze heipaal is de eerste van de 166 benodigde heipalen. Een moment om bij stil te staan met aannemer Smit’s Bouwbedrijf en het team van BTS Beverwijk. Onder het genot van koffie en taart sprak Edgar Immink, directeur BTS, over de plezierige samenwerking met de betrokken partijen. Aansluitend feliciteerde hij vestigingsmanager Frank Zonneveld met deze bijzondere mijlpaal.

Transportbedrijven kunnen voor reparatie, onderhoud, banden en keuringen van het wagenpark terecht bij BTS in Wognum en Beverwijk. Frank Zonneveld, vestigingsmanager Beverwijk: ‘Met het juiste materieel en vakmensen die 24/7 klaarstaan kunnen wij een nog betere partner zijn voor transportbedrijven in de IJmond.’ Edgar Immink vult aan: ‘Door deze uitbreiding bouwen we aan de toekomst en zijn wij in staat met goede kwaliteit, snelheid en flexibiliteit een volwaardig MAN dealer te zijn’.

Komend voorjaar wordt de nieuwe werkplaats in gebruik genomen.

BTS is MAN en Volkswagen Crafter dealer in Noord-Holland. BTS verzorgt de reparatie, onderhoud, banden en keuringen voor bedrijfswagens, getrokken materieel, opbouw en laadkleppen. Ook biedt men verhuur van VW en MAN, verkoop nieuw en gebruikt, leasing, reparatie en onderhoud contracten, chauffeurstrainingen, 24-uur service. BTS bestaat 25 jaar, heeft vestigingen in Wognum en Beverwijk en telt 60 medewerkers.

Foto's

 • J.Roeland
  van Lijssel
 • J.Roeland
  Tuijtel Transport
 • J.Roeland
  H&S Transport
 • TRUCKSPOT DRACHTEN
  kijlstra beton


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions