Clicky


TNT Benelux verhoogt tarieven

TNT Benelux verhoogt tarieven
09-10-2015 09:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - TNT Benelux verhoogt vanaf 1 november 2015 de tarieven voor zijn binnenlandse en internationale transportdiensten met 2,5 procent.

“Een betere dienstverlening voor onze klanten is essentieel binnen de Outlook-strategie van TNT. De afgelopen twaalf maanden hebben we dan ook aanzienlijk geïnvesteerd in onze transport- en IT-infrastructuur. Dit heeft geleid tot een hogere operationele kwaliteit en een sterk verbeterde klantervaring. Onze jaarlijkse tariefverhoging geeft ons de mogelijkheid onze serviceniveaus nog verder te verbeteren, wat zal bijdragen aan het concurrentievermogen van onze klanten”, zei Erik Uljee, Managing Director TNT Benelux.

“Dit jaar alleen al hebben we het bereik van onze ochtendleveringen verder uitgebreid in belangrijke Europese markten. Daarnaast zijn in heel Europa lucht- en wegverbindingen toegevoegd en verbeterden we onze vloot, sorteerinfrastructuur en online boekingstools. Daarnaast kregen bestaande depots een upgrade of werden nieuwe gebouwen in gebruik genomen in onder meer Luik, Heerlen, en Eindhoven.”

TNT is een van de grootste express delivery bedrijven in de wereld en levert dagelijks bijna één miljoen zendingen, variërend van documenten tot pakketten en gepalletiseerde vracht. TNT opereert via lucht,- en wegennetwerken in Europa, het Midden Oosten en Afrika, Azie-Pacific en de Amerika's. TNT's omzet in 2014 bedroeg 6,7 miljard euro.