Transport Online - Tom van den Broek nieuwe manager Kranen Koninklijke Saan Tilburg

 


Tom van den Broek nieuwe manager Kranen Koninklijke Saan Tilburg

Tom van den Broek nieuwe manager Kranen Koninklijke Saan Tilburg
08-10-2015 16:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Koninklijke Saan heeft in Tilburg ambitieuze plannen. Naast Industriële verhuisprojecten, zoals machineverplaatsingen en bedrijfsverhuizingen in o.a. de sectoren medisch en food, zullen ook de kraanverhuuractiviteiten van het bedrijf vanuit de stad in het hart van Brabant verder worden uitgebreid. Saan komt daarmee in het zuiden van Nederland nog beter op de kaart te staan. Om die ambitie waar te maken ging Saan op zoek naar een gedreven en klantgerichte manager Kranen en deze is gevonden in de persoon van Tom van den Broek.

Sinds kort prijkt voor het gebouw van Saan Tilburg een groot spandoek met ‘te huur’. Dat wekt wellicht de indruk dat Saan hier minder actief is dan voorheen. Maar niets is minder waar. “Twee jaar geleden heeft Saan haar archiefbeheeractiviteit verkocht, waardoor we nu ruimte over hebben in Tilburg. Die ruimte willen we verhuren, maar de rest van de vestiging blijft gewoon voor de andere activiteiten van Saan: Industriële Verhuizingen én Kraanverhuur” vertelt Tom van den Broek.

“Saan is een mooi bedrijf met veel historie en is al heel wat jaren gevestigd in Tilburg. En hoewel veel klanten inmiddels de weg naar Saan weten te vinden, is er in deze regio nog veel te winnen aan naamsbekendheid. Aan mij de mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat dat op korte termijn drastisch gaat veranderen”.

Tom is als manager Kranen verantwoordelijk voor zowel de commerciële als de operationele zaken van de activiteit kraanverhuur in Zuid-Nederland. Tom zal in zijn nieuwe functie zeer actief naar buiten treden en heeft daar duidelijk veel zin in. Tom: “Saan Tilburg heeft goede kraanmachinisten, goed materiaal, werkt volgens duidelijke afspraken en er is veel gedrevenheid. Alle ingrediënten voor een succesvol kraanverhuurbedrijf zijn aanwezig, met de juiste kok kan er veel bereikt worden! Een kraan van Saan, gewoon goed geregeld!”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden