Clicky


Nieuwe schuifzeiltrailers voor Gesink BV

Nieuwe schuifzeiltrailers voor Gesink BV
08-10-2015 11:21 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Recentelijk heeft Transportbedrijf Gesink BV de eerste nieuwe schuifzeiltrailers in ontvangst kunnen nemen. De nieuwe schuifzeiltrailers - zijn conform de meest recente specificaties en worden geleverd in de huisstijl van Gesink BV en dienen ter uitbreiding van de bestaande trailervloot.

Transportbedrijf Gesink BV en TIP Trailer Services hebben al een aantal jaren een succesvol samenwerkingsverband. De levering van de nieuwe trailers bevestigt het vertrouwen in elkaar en de positieve kijk op de toekomst.

Transportbedrijf Gesink BV is een 24 uurs internationaal opererende dienstverlener op het gebied van transport, expeditie en logistiek. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de logistieke sector. Dagelijks staat ons team van ruim 100 medewerkers garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen voor diverse klanten in geheel Europa.

De kernactiviteiten bestaan uit nationaal en internationaal transport en op- en overslag van de meest uiteenlopende goederen.