Clicky


Schiphol Group is Beste Werkgever in de branche Transport en Logistiek

Schiphol Group is Beste Werkgever in de branche Transport en Logistiek [+video]
07-10-2015 09:45 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Schiphol Group is uitgeroepen tot de Beste Werkgever in de branche ‘Transport en logistiek’. De organisatie kreeg de prijs op 6 oktober uitgereikt tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam. De verkiezing, jaarlijks gehouden door Effectory en Intermediair, leverde nog meer winnaars in andere branches en eervolle vermeldingen op.

Top 3

Schiphol Group is net als in 2014 de Beste Werkgever in de branche ‘Transport en logistiek’. Met een Beste Werkgevers score van 7,6 laat de luchthaven Munckhof Groep (7,4) en GVB (7,4) achter zich. De 7,6 van Schiphol Group is ook goed voor een achtste plek op de ranglijst voor organisaties met meer dan 1000 medewerkers. Ter illustratie, het landelijk gemiddelde ligt op een 6,9.

Winnaar

Met bijna 2000 medewerkers is Schiphol Group verantwoordelijk voor het goed functioneren van een van de drukste luchthavens van Europa. In 2014 vervoerde Schiphol in totaal 55 miljoen passagiers. Om mee te blijven doen met de internationale top, is de organisatie continu aan het innoveren. Ook is er bij Schiphol Group veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dit draagt er aan bij dat medewerkers zich gewaardeerd voelen.

Hoge bevlogenheid én betrokkenheid bij de Beste Werkgevers

Bij de Beste Werkgevers is 39,6% van de medewerkers bevlogen en betrokken, tegenover 31,5% bij andere organisaties. Medewerkers die bevlogen én betrokken zijn, hebben zowel hart voor hun werk als voor de organisatie. Zij zetten zich continu in om de organisatie te verbeteren.

Beste Werkgeversonderzoek 2015

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de vijftiende keer uitgevoerd, met als doel om goed werkgeverschap een podium te geven. Aan het onderzoek namen 347 organisaties deel en in totaal beoordeelden 201.029 medewerkers hun werkgever. De positie op de ranglijst is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers.